top of page
KESCH_logo.png
output-onlinepngtools.png
Search

Industrial mobile workstation - Ipari mobil munkaállomás

Updated: Nov 9, 2021



Legújabb fejlesztésünk, az ipari igényeknek teljes mértékben eleget tevő, robosztus és hosszú üzemidejű mobil munkaállomás, amely egy multinacionális gépgyártó logisztikai csarnokában teljesít szolgálatot.


A munkaállomás rendelkezik alapvető berendezésekkel, mint például ipari PC, monitor és nyomtató. A saját fejlesztésű akkumulátor menedzsment rendszer gondoskodik a megfelelő akkumulátor védelemről és energiafelhasználásról, valamint megjeleníti az akkumulátorok töltöttségi szintjét.

A munkaállomás több, mint 10 óra üzemidővel képes kiszolgálni a munkafolyamatokat, gyakori nyomtatás mellett.


Rendelkezik beépített akkumulátor töltővel, valamint egy automata kapcsolóval, amely biztosítja, hogy töltés közben is teljes mértékben használható legyen az állomás minden eszköze.


Igény szerint, választható továbbá "PC Soft-Shutdown" funkció is, amely biztosítja a számítógép szabályos leállítást, ha az akku lemerül. Így megvédi a PC-t a károsodástól, adatvesztéstől.


A munkafelületek, burkolatok valamint a vázszerkezet ütésállók, nagy teherbírás és olajállóság biztosítja a berendezések védelmét. A burkolat színe választható.


Ezeken felül, bármilyen egyedi igény szerint átalakítható, további eszközök is integrálhatók, mint például kódolvasók, vagy mérő készülékek. Mérő vagy kalibráló állomás szerepét is képes ellátni, beépített, vagy a munkafelületre helyezett mérőműszerek segítségével.


91 views0 comments
bottom of page