Search

Industrial mobile workstation - Ipari mobil munkaállomásLegújabb fejlesztésünk, az ipari igényeknek teljes mértékben eleget tevő, robosztus és hosszú üzemidejű mobil munkaállomás.


A munkaállomás rendelkezik alapvető berendezésekkel, mint például ipari PC, monitor és nyomtató. A saját fejlesztésű akkumulátor menedzsment rendszer gondoskodik a megfelelő akkumulátor védelemről és energiafelhasználásról, valamint megjeleníti az akkumulátorok töltöttségi szintjét.

A munkaállomás több, mint 10 óra üzemidővel képes kiszolgálni a munkafolyamatokat, gyakori nyomtatás mellett.


Rendelkezik beépített akkumulátor töltővel, valamint egy automata kapcsolóval, amely biztosítja, hogy töltés közben is teljes mértékben használható legyen az állomás minden eszköze.


Igény szerint, választható továbbá "PC Soft-Shutdown" funkció is, amely biztosítja a számítógép szabályos leállítást, ha az akku lemerül. Így megvédi a PC-t a károsodástól, adatvesztéstől.


A munkafelületek, burkolatok valamint a vázszerkezet ütésállók, nagy teherbírás és olajállóság biztosítja a berendezések védelmét. A burkot színe választható.


Ezeken felül, bármilyen egyedi igény szerint átalakítható, további eszközök is integrálhatók, mint például kódolvasók, vagy e-papír nyomtató. Mérő vagy kalibráló állomás szerepét is képes ellátni, beépített, vagy a munkafelületre helyezett mérőműszerek segítségével.


Menüpontok
KAPCSOLAT

info@eng.hu

Tel: +36/20-774-0008

1106 Budapest

Maglódi út 47.

12-es épület

© 2020 Minden jog fentartva! ENG Systems Hungary Kft