ENG Systems Hungary Kft   Engineer403 Bt   Minőségpolitikai nyilatkozat   Hírek   Referenciák   Kapcsolat    
     
Egyedi fejlesztések           Fő partnereink
Ipari méréstechnika
Az ipari automatizálás fogalma rendkívül sokmindent magába foglal. Beszélhetünk automatizálásról akkor is, ha a tűrésmezőből kieső munkadarabot kell automatikusan eltávolítani a szállítószalagról; akkor is, ha egy folyamatot kell monitorozni és a nem kívánt eseményeket megfelelő válaszlépésekkel kell az elvárt mederbe terelni; és természetesen akkor is, ha egy hidraulikus présgépet kell alapanyaggal automatikusan ellátni, előre méretre vágva az alapanyagot, utána pedig eltávolítani a kész munkadarabot a prés alól.
Az esetek nagy számában egy mikrokontrollerrel felépített, kellő számú be- és kimeneti csatlakozóponttal felszerelt egység mind komplexitásában, mind árában méltó vetélytársa a PLC-vel felépülő rendszereknek.
A felhasználó számára csak a feladat pontos definiálására van szükség, nem kell ismernie egy PLC programozási módjait, nem kell részegységekből összeválogatnia a szükséges berendezésbe valókat, a fejlesztőkörnyezetek áráról már nem is beszélve. Különösen hangsúlyos ez akkor, ha egy egységbe kell integrálni az intelligenciát, csatlakozófelületeket, tápellátást, teljesítményelektronikát is. Cégünk a megvalósítandó rendszer ismeretében egy az alkalmazásra szabott célhardwaret tervez, így fizetni sem kell a nem szükséges elemekért.
Természetesen az ipari folyamatok a legritkább esetben kívánnak meg vegytiszta automatizálást, a hozzá kapcsolódó mérési, kijelzési, naplózási feladatok, az ember-gép kapcsolat kiépítésében is készségesen állunk Partnereink rendelkezésére.
Ipari teszttechnika
Ipari automatizálás
Stúdió és AV technika
Mikroprogramozott rendszerek
Kijelzők, megjelenítők
Szolgáltatások        
Software, firmware fejlesztés
Nyák tervezés
Nyák gyártás, rework
Termékek          
Ipari méréstechnika
Ipari automatizálás
Stúdió és AV technika
Kijelzők, megjelenítők
Kereskedelem        
Egyedi alkatrészek beszerzése
Traco AC-DC/DC konverterek
Hírek, információk      
Publikációk
Hírlevelek                                                              
Az integrált mérő, vezérlő, beavatkozó egységek nagy előnye, hogy egy készülékházban adnak megoldást a felmerülő igényekre. Így történt ez a Global PROquim Kft megrendelésére fejlesztett klórérzékelő vezérlő elektronika, klórszonda és klórozóhelyiség szellőztető vezérlő esetében is. Az IP65-ös védettségű ABS készülékház mindent magába foglal, csak a hálózati feszültség és monitorozandó jel bevezetésére, a beavatkozó elemek ....
Hasznos funkciók      
Keresés
Oldaltérkép
                                                      tovább >>>>
Az ipari berendezések legkellemetlenebb problémái azok, amikor egy egyszerű alkatrész meghibásodása kényszeríti hosszú leállásra a gépet, mert a gyártótól csak hosszú határidővel, vagy egyáltalán nem lehet beszerezni a megfelelő részegységet….
                                                      tovább >>>>
Egyedi fejlesztések oldalainkon bizonyos információk adatvédelmi okok vagy Partnereink kérésére zárolva vannak.